Saturday, 20 December 2014

lukisan

Assalamualikum dan salam sejahtera...
Korang pernah tak nampak lukisan ni??
Aku pernah tanya dekat komen pada someone tentang gambar lukisan ni...Sebab aku memang minat gila2x sangat art...Patutlah orang tu tak balas ,,,ni ambik kat google hehe...Saja nak bertanya jer...ni pun jumpa dekat video lagu Chomel...Ehem..



Okela ,,no idea sedih bola kalah :( Tak pe lah no. 2 okay gak an :)))))))

No comments:

Post a Comment

Pengalaman Temuduga Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah

Assalamualaikum w.b Selamat berpuasa bagi Umat Islam😊 Hari sabtu kelmarin, Dy dapat temuduga  seperti kos tertera ditajuk atas ni. First...