Saturday, 20 December 2014

lukisan

Assalamualikum dan salam sejahtera...
Korang pernah tak nampak lukisan ni??
Aku pernah tanya dekat komen pada someone tentang gambar lukisan ni...Sebab aku memang minat gila2x sangat art...Patutlah orang tu tak balas ,,,ni ambik kat google hehe...Saja nak bertanya jer...ni pun jumpa dekat video lagu Chomel...Ehem..



Okela ,,no idea sedih bola kalah :( Tak pe lah no. 2 okay gak an :)))))))

No comments:

Post a Comment

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...