Sunday, 19 July 2015

Falsafah sampah

Assalammualikum...hye everybody...
first time aku wat kerja giler ni..hihi..biar kering tekak..huhu..
aku macam tak reti nak bersyukur kan?aku pun tak tahulah nape..
ramai yang nak dengan kita tetapi kita tolak..sebab  takut hati terluka..
mungkinkah aku jahat...aku bukannya nak nanti terima diorang
last2 aku seakan nak game diorang jer..kadang-ii kita perlu bersikap jujur..

Puas sudah hati meratapi,
sehingga hilang harga diri..
Menunggumu yang takkan pernah kembali
sehingga hancur binasa diri..

hmm..okelah bye..

No comments:

Post a Comment

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...