Thursday, 28 January 2016

Annoying

Assalammualikum dan selamat pagi..
Perghh apahal lah bila laki ajak kenal aku cepat panas..mungkin sebab penat dah kot..Pagi ni pun dah berapa kali kena maki dengan aku..Siapa yang aku tak kenal chat dengan aku baik hati-hati ea..Aku ni memang pantang kalau laki yang tak faham bahasa..Aku sanggup mengaku dah ada suami ..Dulu pernah ada orang nak kenal dengan aku..Amik kau pinjam gambar kawan kata tu suami aku..kihkih..terus dah tak mesej sampai sekarang....Lagi panas bila baru kenal mintak nombor..kau ingat aku ni PROSTITUE! Pantang betul..lainlah kalau aku kenal kau..umur pun tak tahu..sesuka hati jer tanya macam-macam..Jangan percayakan lelaki dengan melihat Quiet Eyes!
Okay ni untuk pagi ni.









Ergh malas layan orang gnie..orang dah tak sudi..blah arh..
bye..

No comments:

Post a Comment

Game

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ada yang rindu Dy tak?huhu..almakalumlah dah sebulan lebih tak update blog. Dy tengah final se...