Sunday, 17 January 2016

Geliiiiii

Assalamualikum dan selamat pagi..
Readers semua sehat??Huhu..
Nak story tentang hari rabu baru-baru ni.

Ada suatu program untuk aku dengan kawan-ii aku..Adalah driver yang bawak...Driver ni memang aku cukup  geliiii!!!!!!!!!!Mana taknya,dah la aku kena duduk depan...kawan aku dah conquer kat belakang...aku nak duduk belakang tak boleh..ishhh geramm!! Sepanjang perjalanan tu aku tahan jerla dengan ayat mengurat si driver ni..tak respect girl langsung..Dia ingat agaknya semua girl nak layan dia..ishh..geli  bila ingatkan balik..Nak usha budak mentah macam aku...dah la ada bini...kesian bini dia kat rumah..Aku perempuan !Tolonglah respect!!!Mohon sangatt!!tolong!!Kalau melebih sangat hari tu memang aku pukul je cukup-ii.Dia ingat aku ni  PROSTITUE??
Please arr...tak berminat ! Bini kau serang aku..siap kau...aku langgar-ii otak kau kasi pecahhh!!!
Time dah sampai kat pejabat,duk usha lagi tu...Ajak nak tumpangkan motor balik dengan dia..Aku apelagi cakap tak nak terus berlalu dari situuu!!!!!!!Gerammmmmmmmmmmmm!!!!!!!

-Cerita Benar-



bye

No comments:

Post a Comment

Friendzone dan Family Zone

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. -Last paper repeat hari khamis.Doakan Dylah dan rakan yang lain ok guys 😃- Family zone dan Friendzon...