Saturday, 30 January 2016

Sahabat ku terindu..

NOTE:Ni blog peribadi dan perkongsian  aku..Kalau tak suka tak payah baca..sikit pun tak kisah..Tak payah cakap belakang..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sunyi tanpamu sahabat.
Rindu nak bahan kau..
Rindu nak kenakan kau
Rindu nak over dengan kau.
Rindu nak ejek kau busuk.
Rindu nak kenakan kambing
Rindu nak dengar khabar kau.
Rindu nak dengar panggilan kau.
Rindu nak dengar call kau.
Rindu nak tengok kau poyo.
Rindu nak tengok kau merajuk.
Rindu nak tengok kau sentap.
Rindu nak tengok kecomelan kau.
Rindu nak tengok kebusukan kau
Rindu nak tengok kau gembira.
Rindu nak dengar cerita kau.
Rindu nak tengok kau perasan
Rindu nak tengok kau kata nak hidup dengan aku.
Rindu nak tengok kau pujuk aku.
Rindu nak tengok kau ego ..
Rindu nak tengok kau jadi gila..
Ke aku yang dah gila?
Kau kat mana Dafist..nape hilangkan diri..hp rosak lagi? hahahhaha

Sekali kita kawan,
selamanya tetap kawan..


bye!

No comments:

Post a Comment

"Giveaway by Yanieninie"

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. Jom join .Klik banner dibawah.