Friday, 1 April 2016

Pengkhianatan Sebuah Persahabatan!

Okay!aku ada rapat dengan seorang lelaki ni tetapi sebagai kawan je tak tahulah kalau hati pulak hahhahahha .. sedikit tentang dia.. ,sebaya aku,poyo,ego,suka budak2 ,sporting,tak pernah serius dan lain2..

Aku layan dia  ni memang garang..haha kadang terbaik jugak.tapi yang best dia boleh terima apa ja aku buat hakhak..Kawan tetap kawan..mana boleh mengkhianati persahabatan  dengan suka aku..Ingat kau dah lupa kat aku lepas SPM rupanya tiba-tiba semalam call aku...memang aku geram!aku tak suka orang call aku..kah2 lagi2 budak ni yang call..saja nak main2..rasa nak sepak je kalau depan mata time tu..Okay lepas dia call aku mesej dia..geram betul ..

 Aku> ''salam,jangan call aku la!kau nak ape?''
Dia> ''Nak tbe2 ak marah apsal''
Aku> Dah tu org tanya bukan nak jawab''
Dia> ''Jgan lah nx marah.Chil dah la''
Aku>''Kau nak apa ?Nak jemput undangan kawen ke''
Dia>''Aku nx kwen dgn sape?nak minang kau.Kau dah berpunya''
Aku:''Eh sejak bila aku berpunya..sepak kau ni kang tabur kata2 yang tidak benar .''
Dia:''Ada chan la ni erk .Ahah''
Aku:''Chan pergi tgk jackie chan ar.Hbes kredit aku woi...kau nak apa?''
Dia:''Aku nak kau boleh''
Aku:''Kau demam ke woi !!!mabok ketum ea..''
Dia:''Ahah.Aku xminum kejdh to.Siyez ni''
Aku:''Hahaha dah jadi giler ke lepas spm woi''

Baca dialog diatas jangan salah faham.kawan aku tu memang perangai macam playboy sikit.Dia dengan aku kawan je...tapi aku rasa khianat gila bila dia kata gitu..Sebelum ni kata  nak belajar sambung itu ini,cerita nak bawak parents pergi makkah...happykan orang tua dulu..Sekarang ni macam dah lupa tujuan je kau kan.Erghh..

Aku tahu kau baca entry aku yang ni!baca baik2:
Mentang-mentang  kau pandai !dapat spm 6A ,nak sambung belajar swasta..kau ingat aku kisah? memang aku kisah pun huhuhu
Belajar je lah kat IPTA ..mentang2 mak ayah kaya..geram ar kat kau ni..rasa nak makan otak kau tu biar berjenis sikit..Kau tu pengecut!pengecut!
COWARD!



Kau suka aku lagi tak? hahahaha

No comments:

Post a Comment

The END of Penggal 3

Assalamualaikum wb. Hye semua pembaca-ii yang Dylah sayangi..hehe.. Semalam Dylah baru je habis exam bagi penggal 3.Sekarang ni nak foku...