Sunday, 11 December 2016

Kenapa!

Assalamualikum,
Hmmm,jam menunjukkan 1.10a.m geramnya dengan dia tu.dah ada tunang buatlah cara dah ada tunang.. Dia tak tahu ker,puan ni kalau lelaki like gambar perempuan macam mana..ish3 dia cemburu lah beb.So,aku baru nak lupakan tentang kau .Mana taknya  kau nanti hepi-ii dengan dia..aku duk nak tunggu kau lagi.Memang NOWAY lah.walau aku dulu pernah terfikir jadi isteri ke2 kau cerita lama,zaman frust akal tak panjang   *huhuhu*

Sekarang ni..pergilah,
Aku reda,
Aku dah cuba terima hakikat.
Melainkan aku masih tak dapat lupakan kau .
''Why you can't forget him?because U still love him.''
Mungkin itu kadangkala terdetik dihati aku..tapi jangan risau lama-ii aku tertidur dan terlupa.Anggap sahaja aku tak pernah wujud.


biar kita simpan je dalam hati,jangan luahkan kat dia..sebab ..dia dah hak orang.Tak baik menganggu hak orang.
Kalau kita tahu betapa sakitnya hati kita bila dikhianati,jadi jangan sesekali menyakiti insan lain kerana kita tahu betapa susahnya nak sembuhkan hati yang sudah tawar.

So,hiduplah dalam perjuangan dan bukan dalam pengharapan .

No comments:

Post a Comment

Game

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ada yang rindu Dy tak?huhu..almakalumlah dah sebulan lebih tak update blog. Dy tengah final se...