Saturday, 21 January 2017

Buat duit dengan 8 share

Assalamualaikum wb,salam sejahtera..

   Ada sesiapa yang dah buat duit dengan 8share? 8share merupakan suatu sistem dimana kita sebagai pengantara.Contohnya, kita share kan iklan yang menjadi pilihan kita ke rangkaian sosial seperti Facebok,twitter,instagram,blog dan sebagainya. Jika  50 orang  berminat dan  mengklik dari iklan kita share tadi..kita akan dapat 1Bp untuk 1 visit.. 1BP O.50 Sen. Bila dah cukup RM10 bolehlah korang cashout.



Bolehlah jadikan 8share sebagai duit sampingan kita kan?

  Anda dah cuba?


Daftar disni = Sign up


4 comments:

  1. Replies
    1. silakan tp serius ckp..dyla susah nk kumpul huhu

      Delete
  2. Sha pernah cuba.. bila ada sekali tu duit hilang terus give up.. penat je kumpul.. dah nak boleh cash dah.. tetibe hilang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada juga pernah dengar kes sebegini.. kesian akk. mungkin adalah tu mana silapnya.

      Delete

Game

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ada yang rindu Dy tak?huhu..almakalumlah dah sebulan lebih tak update blog. Dy tengah final se...