Monday, 23 January 2017

Survey yang senang dapat rewarded (Vase)

Assalamualaikum wb
Salam sejahtera..

Ada sesiapa yang pernah dengar tentang vase? yang survey dari vase tu lah... Kalau belum meh dy cerita sikit. Vase merupakan sebuah program survey.. Korang join,korang survey,duit akan di bank in ke dalam akaun korang. Namun,apa yang korang perlu tahu,ganjaran  vase ni  tak banyak sangat pun ..Tapi mudahlah nak dibuat dari survey-ii yang lain tu. Vase survey tak perlu kumpul-ii point..Korang survey terus dapat rewarded/ganjaran.Boleh tambah duit poket kan 😀



baru habis selesai survey.. 0.50 sen ke bank dy nanti..
Korang pun boleh cuba, senang je..

Daftar disini Vase

2 comments:

  1. Sha da cuba dah.. ada la dua tiga kali gak dapat.. sikit-sikit lama-lama jadi bukit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. lepas tu..sambil2 duduk.. tidur pun boleh buat huhu

      Delete

Game

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ada yang rindu Dy tak?huhu..almakalumlah dah sebulan lebih tak update blog. Dy tengah final se...