Sunday, 26 February 2017

Luahan rasa.

Assalamualaikum wb
Salam sejahtera..
Sambil nak tunggu maghrib...nak update blog kejap..

Seperti sedia maklum,dy masih belajar ...tapi..
Hmm ,macam ni..dy memang tak da hati nak kahwen sebab belum masanya lagi cuma baru-ii ni..ada orang CUBA nak ajak dy kahwen.. Jarang bercakap, only mesej benda penting...Dy nak belajar lah..Aishh..  lagipun dy memang susah nak sukakan dan percayakan lelaki.Muda lagi kot...carila yang sekufu dan sudi dengan kamu.Jangan cuba nak masuk line.

Dy cukup tak faham..
Dy tak lawa,
Dy tak berpelajaran..
Pleaselah,cari orang lain..ramai anak dara kat luar tu but why you choose me?
Apa yang dy ada?

Why!!!

Nak jadikan dy orang gaji kamu? Nak jadi bahan ketawa kau?


Aku seronok hidup single..belum sampai masanya lagi aku  nak jaga makan minum anak orang..tolong faham.





2 comments:

Game

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ada yang rindu Dy tak?huhu..almakalumlah dah sebulan lebih tak update blog. Dy tengah final se...