Saturday, 15 April 2017

Antara garnier light complete dan Alaisyah mana okay?

Assalamualaikum wb
Salam sejahtera..
semua readers and para blogger,,

Dy nak tanya soalan sikit.
Dy ada masalah jeragat/bintik hitam.Dah guna lama garnier tengok macam tak kurang pun jeragat.So,mana yang lebih better?cadangkan please...
bagi feedback 😀

Komen dibawah ini..

6 comments:

  1. Bab jeragat ni mmg masalah.. nak kasi hilang bukan senang... NGah mencari solusi jugak ni,., hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tulah..lama dh cari x de yg suai lagi..hmm

      Delete
  2. ada guna sunscreen tak? sha rasa garnier ok sbb sha guna hehe tapi tulah kan, lain orang lain keputusannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de pulak huhu.. dyla guna garnier gak.dah lama guna tapi tak hilang pun jeragat..

      Delete
  3. Hehehe tak pasti la sis, tapi antara dua tu sy pernah pakai garnier, okay la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe saya pun mmg pengguna garnier..cuma biasala..sifat org..asyik nak tukar je hehe

      Delete

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...