Monday, 24 April 2017

Viral!!!Comel ... Adik kacau abang nyanyi..

Assalamualaikum,salam sejahtera..

2 hari yang lepas Dy ada tengok  satu video ni dekat satu page ni..
Comel je.. abang dia tengah nyanyi ,adik dia duk kacau ..hahaha .Suara dia pun okay,not bad,sedap jugak didengar....hehe

Teringat pulak kat abang dyla yang jauh di sana ..keh3



Boleh layan di You tube---> Syazwan Syahmi dan Arissa.

Atau di IG-->  syazwansyahmi_

3 comments:

Pengalaman Temuduga Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah

Assalamualaikum w.b Selamat berpuasa bagi Umat Islam😊 Hari sabtu kelmarin, Dy dapat temuduga  seperti kos tertera ditajuk atas ni. First...