Monday, 24 April 2017

Viral!!!Comel ... Adik kacau abang nyanyi..

Assalamualaikum,salam sejahtera..

2 hari yang lepas Dy ada tengok  satu video ni dekat satu page ni..
Comel je.. abang dia tengah nyanyi ,adik dia duk kacau ..hahaha .Suara dia pun okay,not bad,sedap jugak didengar....hehe

Teringat pulak kat abang dyla yang jauh di sana ..keh3



Boleh layan di You tube---> Syazwan Syahmi dan Arissa.

Atau di IG-->  syazwansyahmi_

3 comments:

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...