Saturday, 11 March 2017

Hadiah dari Mek Zumbie

Assalamualaikum wb..Salam sejahtera.

Hari selasa haritu balik dari kelas dalam pukul 4.40 petang ,teruja sangat nampak hadiah  dari Mek Zumbie.. Dah lama nak buat entry ni sebenarnya  tapi tak da kesempatan masa .

Hah cantik kan
Siap tulis Congrats lagi tu,comeyyy..hehe



Nak tahu hadiah apa?

jeng jeng ..



Hadiah buku ,ada 2 tau .. satu oamputeh satu melayu..,macam tahu-ii jer dy memang suka membaca ..bolehlah nanti dy improve english dy yang memang broken ni huhu.
Insyaallah nanti dy buat Review buku ni..keh3

Selamat datang ke dunia baru wahai buku-buku sekalian hehehehe..

BTW,Thank you so much Mek Zumbie ,Moga dimurahkan rezeki ya πŸ˜€
Kepada pemenang lain juga ,dy ucapkan taniah ya..

15 comments:

  1. wahhh, bestnya dapat buku. bukan sejibik, tapi 2 buah tu. tahniahhh Dy

    ReplyDelete
  2. Tahniah juga dear. 2 buku sekali tu. Nanti buat review tau dear =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah..thank you..akk pon taniah :)

      Delete
  3. Wah bestnya dapat buku, tahniah awak :)

    https://missobsesi.blogspot.my/2017/03/make-up-harian-mayy-mayys-daily-make-up.html/

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat buku. :D tahniah2 :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah tahniah ye sis. bacalah nanti boleh share dengan kitorang sekali hikhik!

    ReplyDelete
  6. wahhh tahniahhhh.

    ****************************************
    Jemput join Uyul Rosli 1st Giveaway!! 100pcs Name Card untuk dimenangi. >>
    Uyul Rosli 1st Giveaway | Blonolog Blogger Picisan
    ****************************************

    ReplyDelete

Friendzone dan Family Zone

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. -Last paper repeat hari khamis.Doakan Dylah dan rakan yang lain ok guys πŸ˜ƒ- Family zone dan Friendzon...