Monday, 23 January 2017

Penyertaan Bloglist Blog by Farhana Jafri.

Assalamualaikum wb. Salam sejahtera semua.. hujan pejar je dari pagi tadi.. Kepada negeri yang banjir semoga kalian tabah.

Baiklah,terlebih dahulu terima kasih diucapkan kepada Farhanajafri yang sudi pelawa dy join GA ni..
korang pun boleh join..KLIK JER BANNER DIBAWAH NI YUP😀




2.Perjalanan sebagai seorang Blogger
   Mula sekali dy memblogging,masa 2013 kalau tak silap ,Time tu dy buat banyak blog.Last-last berbalik kepada blog ni jugak . Dy pun dah banyak padam blog lama. Kalau ada blog not found tu mesti salah satunya adalah blog Dy huhu...Perjalanan sebagai seorang blogger tak lah sehebat blogger lain ..Malah,banyak kekurangan daripada aspek penulisan,kekemasan,struktur,sintaksis,pengimbuhan,pengejaan,pengakroniman ,cagna dan sebagainya ..huhu terover pulak   Mula dy buat blog sekadar untuk luahan perasaan dan berkongsi ilmu jer. Namun ,dy dah banyak join perkara lain yang boleh menjana pendapatan.So, dy hanyalah seorang blogger lebih kepada cerita,pengalaman dan berkongsi pendapatan pasif dari blog. Walau tak sehebat blogger lain,dy akan tetap  memperbaiki blogger dy dari masa ke semasa...Insyaallah.


16 comments:

  1. fuhh sampai sintaksis, pengimbuhan akronim bagai. Kita pun kalah jugak la kalau macam tu hahaha. Terima kasih tau join. Senarai peserta kita dah update dah! :) https://farhannajafri.blogspot.my/2017/01/assalamualaikum-hai-to-all-of-you-guys.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, kalah dalam menang.. :)
      Orait.. sama2..thank you jugak buat segmen ni ^_^

      Delete
  2. keep it up dy ^^


    http://www.syahirahvaliant.com/2017/02/perjalanan-sebagai-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Jengah dari segmen yang sama.. =) Salam perkenalan, follower yang ke #28.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..salam perkenalan juga ya... terima kasih sudi follow saya..nanti saya follow back ya :)

      Delete
  4. hai dy, awak terpilih sebagai pemenang :)

    ReplyDelete

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...