Sunday, 26 February 2017

Giveaway Topup Percuma by Cik Candy

Assalamualaikum wb
Salam sejahtera..

Firstly, dy ucapkan thank you kepada  blogger  Cik Candy yang sudi invite dy join GA ini di Cbox . Lambat join disebabkan hal-ii tertentu πŸ˜€.
So,dy nak jemput semua para blogger yang ada di Malaysia ni untuk join dan meriahkan  GA ni..syaratnya cukup mudah.. 
Klik banner dibawah  untuk maklumat lanjut dan jangan lupa untuk join..

21 comments:

  1. Good luck! ya...

    Adoi... gambar profile serammmm....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you ..

      huhu nanti dy tukarr hehe

      Delete
  2. Assalamualaikum.Terima kasih sudi ikut serta. Sila semak penyertaan anda disini.
    http://cikcandysour.blogspot.my/2017/03/senarai-peserta-giveaway-topup-percuma.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam.. sama3.. baik sis :)

      Delete
  3. Singgah sini dari GA yang sama.
    Gud luck =)

    ReplyDelete
  4. jalan2 singgah dari GA yang sama. Goodluck

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-percuma-by-cik-candy.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. goodluck jugak yup :)..tq sudi singgah

      Delete
  5. hai..datang dari GA yang sama..Good luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-percuma-by-cik-candy.html

    ReplyDelete
  6. selamat petanggg , singgah dari segmen yang sama . selamat berjaya eh :)

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-percuma-by-cik-candy.html

    jom blogwalking !

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sudi BW ke sini..hehe moga berjaya jugak :)

      Delete
  7. Good luck πŸ˜„

    https://nourayuadieb.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-percuma-by-cik-candy.html?m=1

    ReplyDelete
  8. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  9. Tahniah pada yang berjaya. Untuk yang tak berjaya, jangan serik tau join ga seterusnya :*
    http://cikcandysour.blogspot.my/2017/03/senarai-pemenang-giveaway-topup-percuma.html

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH pada yang berjaya.,. salam kenal :-)

    ReplyDelete

Update baru!

Assalamualaikum wb,Hye semua... Maaf lerrr dah lama tak  update blog. Sibuk sikit dengan kesihatan tak menentu.Tadi,pergi klinik.Doktor n...