Wednesday, 22 November 2017

Friendzone dan Family Zone

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera.
-Last paper repeat hari khamis.Doakan Dylah dan rakan yang lain ok guys πŸ˜ƒ-

Family zone dan Friendzone?Mana satu yang lebih sakit.

Tak tahulah ada ke tidak yang gunakan istilah ''family zone'' sebab tercetusnya idea daripada friendzone.Haha

Kalau friendzone dia anggap sebagai kawan.

So,Family zone anggap sebagai keluarga .

Contoh ayat koman eah: ''Maaf,saya tak mampu menerima awak dalam hidup saya sebab saya dah anggap awak macam adik saya sendiri'' *puih ar* adik kau sorang pun tak terjaga.Dah ada adik lain.Alasan je tu.. muahaha


Kadang hati wanita ini mudah tersentuh.Jadi,jagalah pergaulan antara berlainan jantina termasuklah sejenis (sekarang bukan boleh caya sangat,main bedal je..)

Tolonglah girl2 sekalian janganlah sakiti hati anda lagi.Janji? hmmm

Memanglah
Lumrah seorang manusia ingin hidup berpasangan.Tetapi dengan cara apa? Kau nak orang tu sukakan kau lepas kau bomohkan dia? No!

Banyak lagi cara lain.Kumbang bukan seekor,kumbang ada banyak dihutan tapi kenapa kau pilih kumbang  dibandar juga(mengarut je,tak de kena mengena dengan manusia.*memang maksudkan kumbang*).

Banyak orang ingin bahagia,tetapi caranya salah.
Banyak orang inginkan kekayaan tetapi masih mentah..

Jangan berharap lagi.Harga seorang wanita itu teramatlah mahal.
Banyak lagi komitmen yang perlu kau pegang selain daripada memikirkan cinta tak  berbalas.Janganlah...

Sila Berhenti..

Melakukan perkara bodoh,
Perkara yang boleh menjatuhkan maruah
Maruah kau,emak ayah ,keluarga dan semua wanita didunia ni!














3 comments:

  1. Salam singgah sini lagi :)

    btw jom join GA saya

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda telah terpilih sebagai salah seorang pemenang SPM Fever Giveaway! Untuk makluman lanjut dan cara untuk menuntut hadiah anda, sila klik pautan di bawah. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/12/senarai-pemenang-spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete

Hi

Assalammualaikum wb. Selamat pagi. Dah lama Dy tak update blog kan😬😬😬 Maklum,busy sikit dengan assignment dan kehidupan ahahaha... ...