Monday, 1 February 2016

Kepedihan itu Sementara!

Assalammualikum dan selamat malam ..Jam menunjukkan 11:56 PM..Menjiwang pula malam ni buat blog sambil dengar lagu Apit iaitu Tembok Derita dan Sepi Memeluk ku ...

Persepsi segelintir..
Lebih baik terluka dari terus terseksa?
lebih baik diam dari terus tersakiti?
Lebih baik move on dan lupakan segalanya?
Lebih baik mendoakan dia bahagia>?

Okay diatas ni adalah antara jawapan orang yang putus cinta/patah hati..
Ala readers! relax ar...Tak perlu nak sedih-sedih..macamlah readers jer yang patah hati,orang lain cer tengok baru nak kahwen bakal suami kemalangan..kesian kan?ni pulak yang belum pasti jadi milik kau..Jodoh itu rahsia Allah.. ^_^  So happylah kan dirimu..Tahulah begitu sakitnya apabila rindu tak dihargai,cinta disakiti dan perasaan dihamparkan seperti sebuah permainan..Bersabarlah wahai hati..Perjuangkanlah apa yang berada dihadapanmu walaupun dia tidak memahami perasaan dan kewujudanmu..Anggap sahajalah dirimu terlalu comel untuknya..hahaha..Untuk lupakan someone readers boleh klik sini..   cara nak lupakan someone? dan Mengapa memilih move on?

Err dah bertukar lagu..Acit:merenung kenangan.

Okay!bye readers *_*

No comments:

Post a Comment

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...