Thursday, 20 July 2017

Game

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Ada yang rindu Dy tak?huhu..almakalumlah dah sebulan lebih tak update blog.
Dy tengah final sem ,tu kelam kabut sikit...hehe lupakan dulu seketika..

Hari ni dy nak cerita tentang Game yang dy suka dan pernah main.Banyak lagi tau,dy senaraikan mana termampu jelah huhu..

1.Dungeon Rampage



2.Counter Strike


3.8Ball pool


4.Mobile Legend


5.Candy crush Saga


6,Pou


Banyak lagi...Korang suka main game apa?

2 comments:

  1. Kaki game ker . Heheh .. CCL habis mudah layan candy crush

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah dikatakan kaki tangan game hehe... wah cc pon best gakk urhh hehe

      Delete

Rindu tak? hehe

Assalamualaikum wb,hye.. Tak sangka ada juga yang tanya kenapa dah lama tak update blog..hehe,ingatkan tak da siapa sudi baca blog ni....