Thursday, 13 April 2017

Jawatan Kerja yang Boleh Dimohon (Link-link/URL..)

Assalamualaikum wb
Salam sejahtera..

Hari ini dy nak  tulis tentang link-link kerja .Mana yang tengah tanam anggur macam dy ni bolehlah mohon hehe.. kasar tak bahasa den?haha

1.SPA
Ofcourse ramai yang tahu tentang SPA ni kan? kerja kerajaan.besttt wuuu.. tapi yang tak bestnya susah nak dapat.so,teruskan bersabar dan berdoa yup. Mana yang minat bidang perubatan boleh klik separa perubatan.Memang bestkan andai kata dapat..hmm

Mohon di sini --> SPA


2.JobsMalaysia
Ini juga salah satu medium yang boleh korang cuba. JobsMalaysia menawarkan 2 sektor iaitu kerajaan dan swasta.

Mohon disini --> JobsMalaysia

3.PPUKM
PPUKM tengah buka peluang  pemohonan jawatan kosong. Silalah mencuba.
Tarikh tutup 17/4/2017

Mohon disini ---> PPUKM

4.UTM
Kerja kosong di UTM.

Maklumat lanjut dan pemohonan boleh klik disini ---> UTM



Alright,
korang cubalah mohon.

Jika terdapat  link-link permohonan jawatan lain bolehlah tinggalkan komen dibawah ini..sekian wasalam.

1 comment:

Game

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ada yang rindu Dy tak?huhu..almakalumlah dah sebulan lebih tak update blog. Dy tengah final se...