Friday, 19 May 2017

Minggu Depan Exam!

Assalamualaikum wb
Salam sejahtera.

                Dy minggu depan dah nak exam , doalahkan kejayaan Dy dan rakan sekelas serta semua pelajar yang ambil exam tersebut.Maaf deh kalau ada yang sakit hati atau mengguris perasaan readers selama ni.Actually,memang tak da niat pun nak tujukan kepada mana-ii pihak.Hope,tak da mana-ii pihak terasa.Dy juga nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadan kepada semua beragama Islam  yang tidak lama lagi akan tiba,Moga lebih baik dari sebelumnya..Insyaallah.

Akhir kata,

      Jika kita telah berusaha ,
Namun,rezeki tidak berpihak pada kita ,redalah.

&

andai sudah rezeki berpihak pada  kita..pasti rezeki kita juga .. Insyaallah.

6 comments:

  1. All the best Dy.. Semoga dipermudahkan segala yang..

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan urusan kamu dik :D Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah..aminnn.. Terima kasihhh :)

      Delete

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...