Sunday, 12 February 2017

GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017

Assalamualaikum wb.
Salam sejahtera.
Hari ni dy excited nak join GA dari bloggeri Kimchaa.. sebab berkaitan buku..Kalau ada rezeki Insyaallah bolehlah tambah koleksi buku.. hehe.
Dy,tertarik dengan semua buku ni tapi rasanya pilihan hati adalahhhh Paranoia dan juga Awek Chuck Taylor.
.
Dijemput untuk  korang untuk join sekali,meriahkan GA ini. sila klik banner dibawah ini yup 😏

GA ini Bermula semalam iaitu 11/2/2017 hingga  4 /3/2017.
     2.Ana Suhana.


        Saya nak menang buku Paranoia kerana salah satu genre yang saya suka merupakan kisah misteri ,seram dan penuh dengan kejutan .Malahan,buku Paranoia ini saya tidak pernah membacanya lagi  dari buku paranormal hinggalah buku ini. Buku Paranoia yang penuh dengan misteri ini sangat menarik perhatian saya sehingga pasti ada yang membacanya turut mengalami perasaan persis seperti didalam kisah tersebut. Sedikit tentang paranoia,paranoia merupakan  masalah mental yang dialami seseorang yang merasakan diri mereka dikelilingi oleh bahaya .Tapi,dy tak tahulah ada kena mengena tak dengan buku ni.Dy kan tak baca lagi .Buku Paranoia ini juga diharapkan  boleh menambahkan lagi bahan bacaan dy dan meambah koleksi buku dy seandainya diberi peluang.Dy ada baca pelbagai komen negatif di goodreads .Namun,belum baca belum tahukan.Lain orang lain citarasanya.Sinopsis untuk buku ini boleh baca dy blog empunya GA ini Kimchaa

Jika ada rezeki Alhamdulillah , jika tiada mungkin rezeki untuk orang lain yang lebih berhak.Insyaallah.


15 comments:

  1. Good luck πŸ˜„ best tu dpt buku

    ReplyDelete
  2. Good luck Dylah. InsyaAllah kak Ana join nanti 😘

    ReplyDelete
  3. good luck :D
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/02/giveaway-pre-loved-buku-2017-04032017.html

    ReplyDelete
  4. hai awak , selamat petang

    saya singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-pre-loved-buku-2017.html

    selamat berjaya okay !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye jugak awak.. mat malam (lambat rep huhu )

      selamat berjaya jugaaakkk.. :)

      Delete
  5. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  6. terima kasih sebab join GA :) . minta maaf sebab lambat umum pemenang :) Petang @ Malam nih, saya update pemenang ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2.. tq juga bt GA ni.. tak pe2..biasala tu..hehe

      Delete

The END of Penggal 3

Assalamualaikum wb. Hye semua pembaca-ii yang Dylah sayangi..hehe.. Semalam Dylah baru je habis exam bagi penggal 3.Sekarang ni nak foku...