Monday, 24 November 2014

Cara nak buat anak panah comel

Assalammualikum dan salam sejahtera.First tutorial aku...  Cara nak buat anak panah yang cantik-cantik...

1.Klik  Totallyfreecursor
2.Pilih  mana yang korang suka dan dapatkan kod..
3.Klik pada gadget dan add di HTML/Javascript.
4.Copy dan paste kode tadi di ruangan add gadget tu.
5.Preview  dan save tengok jadi ker tak....


Okelah tu jer senang kan ...selamat mencuba ^_^

No comments:

Post a Comment

Friendzone dan Family Zone

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. -Last paper repeat hari khamis.Doakan Dylah dan rakan yang lain ok guys ๐Ÿ˜ƒ- Family zone dan Friendzon...