Tuesday, 25 November 2014

Cara nak buat perkataan ikut cursor.

Assalammualikum...salam sejahtera dan hye.... :)
Alahai ,,,aku tak boleh nak tidur lah...so aku nak share skit tentang  cara nak buat perkataan ikut cursor... Korang boleh klik ke link ni....Abang ni memang sempoii...Kalau dah siap jangan lupa bagitahu ea hhahah...okela bye :)

No comments:

Post a Comment

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...