Wednesday, 20 January 2016

Kucing

Assalammualikum dan selamat malam..
Ermm...mengantuknya..I want sleeppppppinggggggggg!!!
But many work i  need to do..
Okay ..aku nak cerita..Kucing ni haiwan kesayangan Rasullah..tapi..
Aku tak boleh nak pegang..bukan takot entahla aku sendiri pun tak tahu nak cerita  macam mana..
Ada la satu hari tu.dah lama dah ...jalan kaki  balik dari sekolah..Ada kucing buta ni jalan-jalan tengah jalan..
Kawan aku suruh aku alihkan sebab dia segan ada orang dekat2 situ..Aku dah kata kat dia..aku tak boleh..then,dia kata biar jerla kucing tu situ..
Aku kesian tengok kucing buta tu..Aku kuatkan semangat...Aku tutup mata..baca doa..then aku alihkan..time nak cuba pegang kucing tu bukan kemain lama lagi..sampai ada sebuah motor sikit lagi nak langgar aku..haha
Aku memang tak boleh!Walaupun berjaya pegang...Tu first aku pegang kucing..Kalau lalu dekat kaki ke kat sebelah..panjat2 tak kisah pum..jangan kucing tu aku pegang je tak boleh..pelik kannnnn..huhu

Ada tak readers yang kerenah macam Dylah??
~bye~

No comments:

Post a Comment

"Giveaway by Yanieninie"

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. Jom join .Klik banner dibawah.