Wednesday, 27 January 2016

Tutorial Edit Gambar Unik(Photoscape)

Assalammualikum dan selamat malam...
Okay anyway Dylah tak tahu nak buat tajuk apa,so buat jerlah nama tu..huhu..
Dylah guna software photoxcape..,mana yang guna adobe photoshope atau picsart graphic design lebih kurang jer rasannya..kann??cuma kedudukan je lain..

 Ni gambar yang dah siap dicapacity kan..Aduhaiii!Rosak bahasa..huhu

klik object.Then,klik  photo.
Pilih gambar korang nak letak tu dan ubat capaciity ikut suka hati korang..
Aku basic guna habeskan teruskan ..




kALAU TAK FAHAM SILAKAN BERTANYA..OK BYE



CONTOH LAIN

No comments:

Post a Comment

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...