Wednesday, 27 January 2016

Tutorial Edit Gambar Unik(Photoscape)

Assalammualikum dan selamat malam...
Okay anyway Dylah tak tahu nak buat tajuk apa,so buat jerlah nama tu..huhu..
Dylah guna software photoxcape..,mana yang guna adobe photoshope atau picsart graphic design lebih kurang jer rasannya..kann??cuma kedudukan je lain..

 Ni gambar yang dah siap dicapacity kan..Aduhaiii!Rosak bahasa..huhu

klik object.Then,klik  photo.
Pilih gambar korang nak letak tu dan ubat capaciity ikut suka hati korang..
Aku basic guna habeskan teruskan ..




kALAU TAK FAHAM SILAKAN BERTANYA..OK BYE



CONTOH LAIN

No comments:

Post a Comment

Pengalaman Temuduga Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah

Assalamualaikum w.b Selamat berpuasa bagi Umat Islam😊 Hari sabtu kelmarin, Dy dapat temuduga  seperti kos tertera ditajuk atas ni. First...