Friday, 29 January 2016

Tanda-tanda Orang Suka Kita

Assalammualikum dan selamat pagi..
Hasil melalui pembacaan aku dan pengalaman..
Jangan mempercayai 100%  ...

☏ Sentiasa contact anda walaupun sesibuk mana pun dia.

Melayan  anda lain daripada orang lain .Contohnya,selalu gaduh-gaduh dengan anda padahal dengan kawan anda dia layan okay je..huhu

Suka pandang curi-curi.Bila ada kesempatan emas dia akan pandang anda .Tak kisahlah rupa korang macam mana pun pasti ada sesuatu yang membuatkan dia  suka  pada anda.

Ingat hari-hari penting anda seperti hari lahir anda ,tentang diri dan keluarga anda.

Gembira walaupun kita balas hanyalah simbol senyum.

Sentiasa ingin disamping anda.

Lebih Matang bila bersama anda.

Memberi hadiah kepada anda .

Sentiasa menyenangi anda.

 Membuatkan hidup anda terasa lengkap.

Mengajak anda keluar.Contoh,Pergi masjid*huhu

Diingatkan ya COUPLE itu HARAM!
syaitan itu REJAM
Binasa HATI dan BADAN!

Tiada istilah COUPLE ISLAMIK
BERCINTA selepas NIKAH
Itu amatlah INDAH...
PERJUANGAN yang sudah BERSUDAH..

Ok,bye..。◕‿ ◕。










No comments:

Post a Comment

Game

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ada yang rindu Dy tak?huhu..almakalumlah dah sebulan lebih tak update blog. Dy tengah final se...