Monday, 18 January 2016

Tips~Kalau~

Assalammualikum dan selamat pagi..


Hari ni nak bagi tips sedikit tapi moga bermanfaatlah ye.. ^_^

~Kalau nak pakai makeup tolong kenakan dengan warna yang sesuai supaya tak nampak over..Lainlah kalau ada majlis makeup over -_- ......
~Kalau nak  pakai tudung tak payah tengok cermin sangatlah...nanti hilang seri *kihkih*
~Kalau nak guna produk muka pastikan kena dengan kulit muka..nanti tak  pasal penuh jerawat ke mengelupas kulit muka..
~Kalau nak tidur,basuh makeup tu..guna tisu basah..
~warna pakaian jangan lebih 3 warna...kag jadi badut pulak.. *huhu
~Kalau nak jalan jangan selfie..kanng terlanggar tembok pun tak sedar :p

#thats all..
#bye~

No comments:

Post a Comment

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...