Sunday, 8 January 2017

#1 Siapa saya (Cabaran 25 Hari Blogging)

Assalamualaikum wb,salam sejahtera..


1#Siapa Saya

                  Siapa dy?ada ke sesiapa yang kenal dy?haha mestilah ada kan...Kalau tak da,sedih ar gnie 😛😛😛Tercetusnya nama Dylah memang dah lama... Mana yang rapat dengan Dy memang ramai yang panggil dengan nama tu cuma tukarkan 'y' tu ke ' i' yupp..haha..Tapi gelaran dy memang banyak jugaklah .. Cikgu Dy sorang ni pun panggil dengan gelaran Dylah..Lebih mesra kot dengan gelaran Dylah tu.. Kawan Dy sebenarnya yang suka panggil atau jadi rakan pena gelarkan Cik Dylah.
Padahal duduk sebelah meja pun hahaha (sekolah lama) .

Bila dah buat blog rasa nama Cik Dylah cun gak tu.. Melalui perkataan Dylah pun mesti dah ramai dapat agak kan  nama penuh Dy.. Hehe


Sedikit tentang dy:

Dy merupakan seorang  anak kepada mak dan ayah Dy,pelajar  dan pekerja.Bukanlah dari keluarga yang senang. Berusaha untuk menjadi insan berguna lebih lagi terhadap mak ayah  Dy.

Sifat dy memang agak pelik.Selalu berubah mengikut persekitaran huhu.

Okay,kalau sesiapa yang dapat cam..sebenarnya dy merupakan PENGASAS beberapa blog yang lain..Namun,sebab-ii tertentu dy dah banyak delete  blog.Dy kurang selesa sikit nak bercerita tentang diri sendiri. korang tahu penulisan Dy  yang tak da kualiti ni pun dah rasa bersyukur sangat ... haha ,kena banyak belajar lagi

Cukuplah tu je dari Dy,kang lebih-ii makin menyampah pula korang hee

2 comments:

Game

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ada yang rindu Dy tak?huhu..almakalumlah dah sebulan lebih tak update blog. Dy tengah final se...