Saturday, 7 January 2017

Bank Pertanian Malaysia ditukar dengan Agrobank

Assalamualaikum wb,
Salam sejahtera.


Okay tadi dy terjumpa dengan buku akaun lama abang dy.. Bank Pertanian Malaysia.. Tengok tahun urusan dengan bank tu masa 2005..so ,dah 13 tahun la kan..Hahaha lama tak??
Then,tengok duit dalam tu... dalam hati kata  :

''rugi ni kalau tak keluarkan''

Memang dah lama tak berurusan dengan bank tu sebab tak tahu lokasinya.Katanya dah tukar tempat..abang dy memang dah lupalah kot huhu.. So,Dy google lah ..dengan menaip ''Bank Pertanian Malaysia'' Perghhhh..rupanya dah tukar dengan Agrobank.. Aishh tak tahu pula Agrobank tu Bank Pertanian tu..Agrobank pernah la dengar..Agak-ii dah lupus ke akaun abang dy tu erkkk..ahhahaha

Nanti,try pergi tanya ..fuhhhh


2 comments:

  1. Boleh lagi.. bawa buku dan kad pengenalan.. Insya Allah boleh berurusan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..yeayy.insyaallah.bukan apa..dh lama sgt.. huhu
      Terima kasih

      Delete

Friendzone dan Family Zone

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. -Last paper repeat hari khamis.Doakan Dylah dan rakan yang lain ok guys 😃- Family zone dan Friendzon...