Saturday, 14 January 2017

#6 My love

Assalamualaikum wb. Huhu tajuk keenam..''my love''


My love?who? okay .. tak pe Dy try  menaip ea..hoho

1.My family.
Ofcourse,my parents,my family,my brother and sister..
Dioranglah nyawa dy.. tanpa diorang tak mungkin dy boleh teruskan kehidupan selepas.. haha.

2.My bestfriends
Terima kasih sudi jadi rakan karib dy selama ni dan terima kekurangan dy yang memang terlalu banyak..But,don't worry,dy dah tak kejam macam dulu hehe.. bila nak makan  cendol lagi?hahaha

3.My friends
Anyway, wahai rakan-ii lama dy, rindu dy tak? haha .. ofcourse lah not kan? hehe.. kalau terserempak dengan dy although dy pakai spect at that time, tak semestinya dy perasan korang tau.. haha.. mata kena bedah dulu kot..seram.

4.My teacher..
I'm really miss , cikgu yang mengajar dy sejarah,bm,seni , and semua guru kat sekolah lama.. Cikgu seni membuka minda dan fikiran dy .. Always, nasihatkan kami.. Cikgu sejarah, memahami..penuh sifat keibuan..tetapi dy tak pandai meluahkan  perasaan ni kat mereka..cukuplah mendoakan mereka..Terima kasih cikgu2 😊

5. MHF
Haha, kau pun bolehlah masuk sekali dalam ni.. Belajar elok-ii ea.. walaupun jauh disana, aku tetap tak ingat kau ..kah3


Itu jerlah,yang dapat dy senaraikan.. maaf salah silap..terguris hati,kaki,semua sekali..merepek mende πŸ˜”

No comments:

Post a Comment

Friendzone dan Family Zone

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. -Last paper repeat hari khamis.Doakan Dylah dan rakan yang lain ok guys πŸ˜ƒ- Family zone dan Friendzon...