Sunday, 8 January 2017

Cabaran 25 Hari Blogging

Assalamualaikum wb. Salam Sejahtera..

Hahhh,hari ni...buat pertama kalinya dy nak join Cabaran 25 Hari Blogging.Kalau korang nak join pun silalahkan..  Sekadar suka-ii ..Mana yang tak da idea nak update apa lagilah dialukan..Agak-ii dy boleh ke lengkapkan cabaran ni hahaha..Kalau ada yang nak join klik je banner bawah ni..







No comments:

Post a Comment

Pengalaman Temuduga Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah

Assalamualaikum w.b Selamat berpuasa bagi Umat Islam😊 Hari sabtu kelmarin, Dy dapat temuduga  seperti kos tertera ditajuk atas ni. First...