Monday, 2 January 2017

Balik rumah

Assalamualaikum,dy baru je balik rumah tengah hari tadi..

Dy memang kuat mabok darat.. naik kereta pun kadang dah mabok ni apatah lagi naik bas...Takpela,mabok darat je pun,bukan mabok betul-ii mabok tu huhu..

Lukisan dari  dy..lama punya
Okay,best tak sekolah yang mana sekolah semalam dan hari ni?? hahaha..
Moga belajarla elok-ii ya..Kesian mak ayah.. penat sekolahkan kita dari kecik sampailah besar..
Insyaallah,jika usaha yang baik itu berterusan,Allah akan mempermudahkan semuanya..

Bye.

'Cheese Tart' Viral Ini Telah Disahkan Halal Oleh JAKIM. Hanya Jenama Ini Yang Diiktiraf

4 comments:

  1. teringat pulak kat kawan yg naik apapun akan mabuk ..bukan takat nek flight even naik moto pun bulih mabuk apalgi naik kereta..adeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bestnya ada geng ... kalau naik motor boleh mabuk pelik tuuu heee

      Delete

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...