Wednesday, 25 January 2017

Movie Tokyo Ghoul. Cominggg!!!

Assalamualaikum wb..salam sejahtera..

Dah lama dy tunggu-ii movie daripada Tokyo Ghoul. Kebanyakkan cerita ada movie yang baru seperti Ninja Boy, Detective conan,Fulmetal Alachemist,Shaman dan banyak lagi.Tokyo Ghoul kalau teater nya ada kalau tak salah..Tapi,tulah jauh sangat di Jepun ..hahaha..

Tak lama lagi, adalah movie Tokyo Ghoul yang baru kalau betul lah sumber orang yang dy dapat ni.. ... Tunggu jerlahh dari you tube atau tayangan online haha.. kalau tak betul.. melingkup je la kat bawah katil ornag tu huhu..

Review sikit tentang sinopsis Tokyo Ghoul.

Korang tahu tak apa tu Tokyo Ghoul? Tokyo Ghoul ni  hantu sebenarnya ..lebih kuranglah. Sebelum jadi Ghoul,ken merupakan manusia biasa tetapi disebabkan suatu kejadian dia berubah...Nama TG .. ken keneki (ken pun comel huhu) ..Ghoul?? nyawakan dalam bahasa melayu? so, keneki ni  akan makan daging manusia untuk teruskan hidup.Ada setengah babak korang boleh skip ..



No comments:

Post a Comment

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...