Friday, 9 December 2016

Digital drawing.

Assalamualikum wb.
Aduhh!! asal ingat benda ni mesti geram gila! Boleh pula dy tak check email .. haha tak pela..tak de rezeki namanya tu.Tahun ni memang  semua benda terlepasss ..aissshhhh

Digital drawing,yang terlepas tarikh untuk voucherrrrr!! fuhhh --'' For information,dy tak lukis dekat  software ok,dy lukis then scan ..edit kat photoshop.Tak de software lukis dan tak reti pun huhuhu.
Tak pasti mana satu dy hantar huhu..
















No comments:

Post a Comment

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...