Thursday, 8 December 2016

Bosan?Jom layan Page di Facebook

Assalamualikum, kalau korang bosan ke apa..bolehlah layan page ni dekat facebook.


Awas!!! untuk page no 3 hingga

umur 15 tahun-17 tahun tidak digalakkan
 15 tahun ke bawah jangan tengok!!
no 1,silakan bebas untuk peringkat umur  :)


1.Tarbiah sentap


2.Kedai Gambar 69 akan troll gambar anda  dengan menggunakan kuasa edit ,boleh tengok kat page tu ya..huhu  gambar dy bila nak siapppp mimin !! 😧😧😧😧


ada lagi banyak ,tapi bahaya disiarkan..huhu



Page ni jarang dy layan,sebab tak tahulah nape.

Siakap Keli

IIUM Confessions-BM (korang boleh baca luahan2 mahasiswa dan sebagainya)



Okay itu jer kot buat masa ni.. bye ....

No comments:

Post a Comment

Game

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ada yang rindu Dy tak?huhu..almakalumlah dah sebulan lebih tak update blog. Dy tengah final se...