Sunday, 18 December 2016

Tudung Cantik tetapi Harga berbaloi (SIMPLEHIJAB )


Assalamualikum wb.
Selamat malam semua. 

Simple hijab Chantal yang memang menggoda para wanita.Cantik bukan? 😀
Bak kata orang tu tak rugi tengok-ii dulu,Mana tahu ada yang berkenan dihati ,jiwa,mata,raga.. cewaahhh *terlebih sudah 😆* . Nak buat macam mana kan. Memang lawa-ii dan menarik. 

Semua tudung ni ada potongan tau.. Memang MENJUNAM harganya.. 
Nak tahu berapa?jeng jeng jeng.tunggu dulu *relax-ii'' Cuci mata dulu
Chantal In Black


Chantal In Forest Green




Chantal In Turquoise Green


Harganya adalah RM35.00 sahaja !!!!harga sebenarnya nak tahu berapa? RM83.00 .So korang tunggu apa lagi. Bukan selalu dapat harga menjunam gitu.


RM35.00 RM83.00

Amacam,berminat tak? kalau berkenan dihati jangan dibawa hingga ke mimpi. Klik je kat gambar tu okay .. 👌

Memang terbaikkkklah 👍👍👍

No comments:

Post a Comment

Game

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ada yang rindu Dy tak?huhu..almakalumlah dah sebulan lebih tak update blog. Dy tengah final se...