Friday, 16 December 2016

Apa dy buat masa cuti!

Assalamualikum,selamat malam
Agak-ii ada tak soalan macam gambar bawah ni untuk dy?huhu


Masa cuti seperti biasa dipenuhi dengan  bersama keluarga.Best giler!
Tengok cerita   Keranda Tok Wan Terbang(link kt you tube dah tak jumpa)  ,Mak Lampir  dan kiamat sudah dekat dengan mak .Bukan tu jer, sempat juga balik kampung,kacau orang,lepak dengan uwan.
Cuti-cuti macam ni jugak lah dapat buat blog,kalau tak hahahaha
Cerita anime je lah banyak dy tengok kat you tube and online.So, jadual memang padat. Aduh lupa lak,,melukis dan buat nota untuk Next sem..awalkan .. ๐Ÿ˜€

Kesimpulannya,dy memang suka duduk rumah! Tak da travel-ii ni.Maklumlah orang tak berapa nak ada .. Seingat ada jalan 2 tahun lepas tu pun sebab ada orang ajak.. sebelum tu memang makan tahun juga duduk rumah,tapi bestttt!!! hahahahaha

BYE!


No comments:

Post a Comment

"Giveaway by Yanieninie"

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. Jom join .Klik banner dibawah.