Wednesday, 14 December 2016

Hantu sangat ke?

Assalamualikum wb,salam sejahtera.
Selamat malam bagi orang yang baru nak tidur atas katil tu.Sebelum tidur apa kata baca blog dy ni dulu..huhuhuhuhu huhuh huhu huhu hu.... *gelak seram*

Firstly,tengok setiap perabot dan perhiasan yang ada kat bilik  seperti almari,meja solek,kerusi kosong,tingkap yang ditutupi jendela, pintu , tombol pintu,bumbung,siling,kipas,bawah katil dan sebagainya. Kalau boleh kalau ada bantal peluk tu,pastikan yang betul-ii bantal peluk.Kawasan kampung/FELDA bila malam bunyi burung hantu tu,jangan sesekali pergi jenguk.Ada bunyi mengetuk tingkap ke,baling batu kat tingkap atau bunyi mencakar jangan sekali jenguk.Kalau ada ibu dan anak menangis  dekat luar tingkap ke,ada nampak kelibat ke,tu jer la ..boleh tidur dah..goodnight ..

PS: 1.Ambil wudhu sebelum tidur .
      2.Baca doa 3 qul dan sapukan ke muka dan badan
      3.Baca doa tidur.
      4.Baca bismallah 21x
      5.Baca ayat kursi 3x
      6.istighfar/muhasabah/selawat.

Jom baca ni jugak: Siapa pemuda-pemuda yang buat lukisan epik muka Neelofa, Harley Quinn & Song Ji Hyo ni?

No comments:

Post a Comment

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...